Jullov

Tänkte skriva ett inlägg om hur mitt jullov var som mestadels spenderades hemma i Jämtland. Jag har tyvärr inte dokumenterat allt, men här är iaf en liiiiten del, och det var absolut bland de bästa lov jag haft!!
 
Fick besök av självaste göteborgaren över jul, riktigt mysigt var det. Vi hann med Åre en sväng, Ristafallet, Nälden, Östersund och såklart hemmahäng i Mörsil. 
 
 
 
 
 
 
Nyår spenderades med några av mina favoriter på Frösön. Det var jag Åsa, Emma och Emmas flickvän Julia. Vi lagade 3-rätters, spelade sällskapsspel och hade det trevligt innan vi tog taxi in till Östersund för lite mer bravader. Hemma igen vid 6 på morgonen - som det ska vara antar jag. 
 
 
 
 
Jag och Anders tog vårt pick och pack och roadtrippa till Umeå och hälsade på käraste syster. Väldigt spontant, men väldigt roligt var det. Jag och Anders åkte upp till Skellefteå där vi kollade på SAIK-Brynäs och jag hann även träffa Alice en sväng på en inomhuscup där. När Hanna avslutat sin tenta (vilket hon gjorde på trettio(!!) minuter) så gick vi på Bildmuseet och åt lunch på stan innan det bar av mot Östersund igen.  
 
 
 
 
Jag och Marie åkte till Emelie för att rida, vilket var supermysigt men SUPERKALLT. Man kanske inte kan tro det när man ser bilderna, men jag frös nästan tårna av mig... Men det var kul och jag önskar verkligen att det kunde bli fler gånger! 
 
 
Jag, Hanna och mamma tog oss en tur i skidspåret. Nu kommer jag faktiskt inte ihåg vad det heter men det var superkul och härligt att få åka ut i alla fall en gång i spåret innan det bar iväg till staterna. God lunch serverades det också... Våfflor med grädde och mylta!!
 
 
Följde med Angelica till Hammerdal där det vankades fest. Det var minsann en väldigt intressant kväll, men kul hade jag faktiskt, det kan jag inte ljuga om.